ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ

"Η Χαρά που βιώνω...και η μοναδικότητα του να ασχολείσαι με τη Ζωή..." είναι η απάντηση μου στη συχνή ερώτηση πολλών ασθενών μου, γιατί επέλεξα αυτή την ειδικότητα!

Και πραγματικά..υπάρχει κάτι ομορφότερο από το να βιώνεις τη ζωή από το πιο αρχικό της στάδιο, το πρώτο κύτταρο μέχρι τον τελικό ερχομό του μωρού σας στον κόσμο;

Για μένα και τους συνεργάτες μου, η συγκίνηση είναι η ίδια όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσα μωρά κι αν έχουμε φέρει στον κόσμο...

Συνεργάζομαι με:

  • το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Institute of Life του ΙΑΣΩ,

  • το Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής της κλινικής ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

  • το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ,

  • το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ και

  • το Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ.

Μιλήστε με τον Ιατρό

Γυναικολογική Εξέταση

Κάθε υγιής γυναίκα πρέπει τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο να παρακολουθείται γυναικολογικά, τόσο για το ετήσιο τεστ Παπανικολάου όσο και για μία εκτενέστερη γυναικολογική εκτίμηση.

Κολποσκόπηση

Η κολποσκόπηση είναι βασική εξέταση και μαζί με το Τεστ Παπανικολάου αποτελούν τις κύριες μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Τεστ Παπανικολάου

Tο Tεστ Παπανικολάου, γνωστό και ως Tεστ ΠΑΠ, αποτελεί την πλέον διαδεδομένη και εύκολη εξέταση για την ανίχνευση δυσπλασιών και προκαρκινικών καταστάσεων του τραχήλου της μήτρας

Γυναικολογικό Υπερηχογράφημα

Ο γυναικολογικός υπέρηχος μπορεί να γίνει είτε διακοιλιακά, είτε διακολπικά.Πρέπει να γίνεται μία φόρα τουλάχιστον τον χρόνο στα πλαίσια του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου, πάντα όμως σε συνδυασμό με τη γυναικολογική εξέταση.

Ινομυώματα Μήτρας

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τη δημιουργία των ινομυωμάτων. Η αιτία θα μπορούσε να είναι ορμονική (επίπεδα οιστρογόνων), γενετική (συχνά στην ίδια οικογένεια), περιβαλλοντική ή ο ένας συνδυασμός των τριών.

Εμμηνόπαυση

Εμμηνόπαυση (ή κλιμακτήριος) είναι η διακοπή της περιόδου της γυναίκας για τουλάχιστον ένα χρόνο και συμβαίνει συνήθως στην ηλικία μεταξύ των 45 και 55 ετών με μέσο όρο τα 51 έτη.

Ενδομητρίωση

H ενδομητρίωση είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις που πλήττει κυρίως γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, σε ποσοστό 7 έως 10%.

Πολυκυστικές Ωοθήκες

Οι Πολυκυστικές Ωοθήκες είναι μία συχνή κατάσταση που απασχολεί 20-30% των γυναικών.

Προγεννητικός Έλεγχος

Σύνολο εξετάσεων που είναι απαραίτητο να γίνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης ή πριν το ζευγάρι ξεκινήσει προσπάθειες.

Παρακολούθηση Εγκύου

Ιατρική παρακολούθηση για την ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης, την πρόληψη και την αποφυγή επιπλοκών αυτής

Φυσιολογικός Τοκετός

Στο ιατρείο μας, ο φυσιολογικός τοκετός θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή για κάθε έγκυο γυναίκα.

Λοχεία - Θηλασμός

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την περίοδο μετά τον τοκετό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό της δικής σας επίσκεψης στον ιατρό, καλέστε μας στο 2106178200