Στο γυναικολογικό μας ιατρείο, πραγματοποιούνται ενδεικτικά οι ακόλουθες εξετάσεις:

  • πλήρης γυναικολογικός έλεγχος

  • έλεγχος μαστού

  • έλεγχος υπογονιμότητας

  • παρακολούθηση κύησης, προγεννητικός έλεγχος

Το ιατρείο του γυναικολόγου Δρ. Μπάρδη είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας.

Το ιατρείο μας λειτουργεί κατόπιν ραντεβού. Για το δικό σας ραντεβού, παρακαλούμε συμπληρώστε εδώ την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στη γραμματεία μας στο 2106178200 καθημερινά.
Image
Image
Image

Get an Appointment

Ταξούλα Αφαλωνιάτη

Η Ταξούλα Αφαλωνιάτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Αμαρουσίου και λόγω της αγάπης της για τα παραϊατρικά επαγγέλματα επέλεξε τον κλάδο της Μαιευτικής. Μετά από τετραετείς σπουδές στο ΤΕΙ Αθηνών, άσκησε την πρακτική της εκπαίδευση στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου και παράλληλα παρουσίασε την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Υπερηχογραφία στη κύηση» με βαθμό "Άριστα". Ως φοιτήτρια εργάστηκε εθελοντικά σε κέντρο προγεννητικού-εμβρυομητρικού ελέγχου.

Το 2009, έχοντας πλέον αποφοιτήσει από τη σχολή, ξεκίνησε να δουλεύει ως μαία σε κέντρο εξωσωματικής Αθηνών.

Από το 2010 επέλεξε να έχει ιδιωτική συνεργασία με μαιευτήρα γυναικολόγο ως αποκλειστική συνεργάτης –μαία, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην παρακολοὐθηση γυναικολογικών και μαιευτικών περιστατικών.

Το 2013 ξεκινά τη συνεργασία της με τον Κο Νίκο Μπάρδη. Συμμετέχει ενεργά τόσο στην παρακολούθηση των εγκύων στο επίπεδο του ιατρείου, όσο και στην παρακολούθηση γυναικολογικών ασθενών και ζευγαριών που υποβάλλονται σε θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Ασχολείται με τη μαιευτική παρακολούθηση των γυναικών από την αρχή της εγκυμοσύνης τους έως και τη λοχεία. Παρέχει ενημέρωση όσον αφορά στη διατροφή, τη γυμναστική αλλά και τις καθημερινές δραστηριότητες της εγκύου. Έχει μεγάλη εμπειρία σε φυσιολογικούς τοκετούς, καθώς και σε πιο εναλλακτικές τεχνικές γέννας.

Κύριος στόχος της είναι να επιτύχει έναν φυσιολογικό τοκετό με όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις και να προετοιμάσει τις υποψήφιες μαμάδες για έναν σωστό και μακροχρόνιο αποκλειστικό θηλασμό.
Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό της δικής σας επίσκεψης στον ιατρό, καλέστε μας στο
2106178200